Dit gamle guld kan blive nyt

Ligger du inde med gamle smykker der samler støv, og ønsker du at det skal have nyt liv. Så kontakt os og lad os rådgive herom.

Ikke alle guldsmede tilbyder denne service men vi gør det gerne.
Alle vores designs som vielsesringe, ringe, vedhæng og øreringe kan laves af kundens eget guld.

Der er penge at spare på, at bruge de gamle smykker der samler støv i smykkeskrinet. Måske er det arvesmykker som designmæssigt er ud dateret eller slidt i stykker? Disse gamle smykker kan laves om til dit nye drømme smykke.

Guld er et fantastisk materiale som kan genbruges uden de store problemer og man bidrager til en cirkulær økonomi, hvor guld ikke graves op af undergrunden, til stor belastning for miljøet, men hvor guldet indgår i nye produkter uden omkostninger for miljøet.
Ikke nok med at dit gamle guld kan bruges til nye smykker, men er der overskud af guld, kan det modregnes prisen for fremstillingen af smykket!

Kontakt os endelig hvis der er spørgsmål eller læs vores FAQ her på siden.

Ja!
Tag dit guld med ind i butikken, vi deler guldet op i de forskellige karat typer og udregner finguldsindholdet. Resultatet holdes op mod hvor mange gram guld der ønskes brugt, til det nye smykke og det er herefter muligt, at give en fast pris på det ønskede smykke.

Hvis du ikke har det guld der skal bruges, kan de sidste gram tilkøbes. Prisen kan svinge med prisen på finguld på verdensmarkedet. Få gram prisen ved at kontakte vores butikker

Nej, sølv er ikke så dyrt, at det kan betale sig, at rense og omsmelte kundens eget sølv til nye smykker.

Har du f.eks 10 gr. hvid guld men vil gerne have lavet et smykke i en anden guld farve? ingen problem, vi bytter guldet over men den guld farve der ønskes. VIGTIGT! Hvis guldet har en særlig betydning for dig, f.eks. hvis det er arvet af en kær slægtning, skal dette overvejes en ekstra gang.

Hvis du ønsker et nyt smykke, så er det en dårlig ide, at sælge dit gamle guld hos en guldopkøber, for så at give en høj pris for dit nye smykke ved guldsmeden.
Få lavet dit nye smykke af dit gamle guld og spar købet af guldet. Det er ikke alle guldsmede eller smykkebutikker der tilbyder denne service. Som regel fordi de ikke har eget værksted. En håndværksguldsmed vil som regel gerne tilbyde dig denne mulighed. Vi gøre det gerne 🙂

Find inspiration

Ring til os på 75 62 75 92
eller skriv pyntenguld@gmail.com

Gavekort

Nogle gange er det bare bedre at give et gavekort