Guldsmed Vedebech

I butikken findes et udvalg af eget design, smykker som vi synes de kan se ud. Der lægges vægt på at give den rette vejledning og at håndværket er i orden. Vi har selv værksted og fremstiller selv det meste på værkstedet. Og selvfølgelig udføre vi også alle reparationer selv. 

Kim Vedebech

Guldsmed og smykkedesigner Kim Vedebech er udlært hos Georg Jensen i 1996. Københavns guldsmedelaug indstillede ham dengang til en Bronze medalje for sin dygtighed. Medaljen blev uddelt af Dronning Margrethe. Siden svendebrevet som guldsmed har ideen som selvstændig luret i baggrunden og det blev til virkelighed i foråret 2005. Siden 2005 har Guldsmed Kim Vedebech drevet guldsmedeværksted i Kolding

Koldinghus i baghaven

Guldsmed Vedebech ligger i centrum af Kolding i den lille brostensbelagte gade Markdanersgade der fører op til Koldinghus. Det er ikke kun gaden der oser af hygge, det gøre der også, når du træder ind i den lille hyggelige butik med eget værksted.

Find os

Horsens Latinerkvarter

I Horsens “Latinerkvarter” ligger Pynten Guld og Sølv, Thonbogade 4. I denne hyggelige butik har vi et stort udvalg af danske smykke klassikere, eget design og vores kollektion af vielsesringe. Service, håndværk og smukke smykker i en unik blanding.

Find os