Handelsbetingelser

Bestilling

Hvis bestilling af smykker personligt i vores butikker ikke kan lade sig gøre, kan det ske telefonisk eller på mail.

Betaling & Sikkerhed

Du kan vælge at betale med Visa/Dankort, kontant eller mobilpay.

Levering

Smykker: Levering aftales med kunde.

Gavekort:
Gavekort vil blive fremsendt pr email umiddelbart efter din bestilling. Gavekort bestilt indpakket må forventes en leveringstid på 3 hverdage.

Forsendelse

Forsendelser til Danmark aftales med kunde.

Reklamation

Du har 2 års reklamationsret på varer købt hos Guldsmed Kim Vedebech.
Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal det tilsendes med angivelse af købsdata samt årsag til reklamationen til butikkens adressen.
Hvis varen er synligt beskadiget under forsendelsen, skal du afvise pakken ved modtagelse. Er skaden sket under forsendelsen, byttes varen uden beregning.
Tvister vil bliver afgjort efter dansk lov.

Returnering

Gældende fra modtagelsesdatoen har du 14 dages fuld returret til afsenderadressen, Mrk. Webshop.
Ved fjernsalg ydes der i iht. Forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret (kun ved forbrugerkøb). Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette i overensstemmelse hermed kun ske, såfremt varen returneres i samme stand og mængde som da du modtog den. Du må gerne pakke varen ud og teste den i mindre omfang, så længe du kan returnere den i samme stand og mængde, og at den ikke har været i brug.

Ved udøvelse af fortrydelsesretten skal du returnere varen til os senest 14 dage efter modtagelse af varen, du kan også vælge at fortryde købet ved at nægte at modtage varen. Vær opmærksom på, at du selv skal afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Fortrydelsesretten bortfalder følgelig, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt, fx. må smykkerne ikke være påført, creme, parfume eller ridser. På tilsvarende måde må der ikke være foretaget egentlige ændringer i det solgte. Varen skal altid returneres i original emballagen.
Det er altid en god idé at kontakte os inden du sender varen tilbage, så kan evt. misforståelser blive taget i opløbet. Medsend altid forklaring, da vi ofte modtager pakker uden følgebrev, som vi ikke ved hvad vi skal stille op med. Det er ikke nok at have sendt en mail, eller henvise til en mail.
Når du fortryder købet tilbagebetales beløbet ved en overførsel til din bank når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes.

Forbrugerrettigheder

Hvilke rettigheder har jeg som forbruger?
Læs nærmere på www.forbrugersikkerhed.dk

Forbehold

Vi tager forbehold for udsolgte varer og trykfejl, samt pludselige korrektioner i verdensmarkedspriserne på guld, sølv og diamanter.

Officiel firmainfo

Juridiske navn: Guldsmed Kim Vedebech
Kaldenavn: vedebech.dk
Selskabsform: Personlig
CVR. Nr. 28440030
Etableringsår: 2005

Adresse:
Markdanersgade 3, 6000 Kolding
Telefonnummer 31191010
Bankforbindelse: Spar Nord
Reg. nr. 9277
Konto nr. 4569577050
BIC: SPNODK22
IBAN: DK2392774569577050
Ved bankoverførsel, husk at påføre faktura nr.